BGBGBG


transavia.com
 

transavia.com

De low cost luchtvaartmaatschappij transavia.com verzorgt charters en lijndiensten naar zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee. In Nederland is transavia.com marktleider op de vakantievliegmarkt. Onze klanten zijn touroperators, die we ook ondersteunen met eigen internetportals, en consumenten, met wie we communiceren via onze dagelijks actuele website.

thuishavens in Nederland

transavia.com vliegt vanaf de thuishavens Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport, en voor charters vanuit enkele andere Nederlandse regionale luchthavens. In de winter verzorgen wij ook vluchten tussen luchthavens in het Alpengebied en in België en Duitsland.

ruime keuze vlucht- en reisgerelateerde producten

Wij bieden onze passagiers een veelzijdig pakket vlucht- en reisgerelateerde producten en diensten, zoals online een stoel reserveren, een hotel boeken, een auto huren en verzekeringen afsluiten. Aan boord kunnen passagiers tegen betaling een keuze maken uit ons veelzijdige à la carte assortiment snacks en (fris)dranken, en handige of luxeartikelen voor onderweg en thuis.

inhuren en verhuren

transavia.com verzorgt ad hoc vluchten voor onder meer bedrijven, (overheids)instellingen en sportorganisaties (voetbal). Verder verhuren we aan andere luchtvaartmaatschappijen vliegtuigen met of zonder bemanning en technische ondersteuning.

Transavia France

Wij hebben een 40% belang in de Franse luchtvaartmaatschappij Transavia France S.A.S (de overige 60% is in handen van Air France). Transavia France voert de merknaam transavia.com en werkt volgens hetzelfde business model, en dezelfde website en uitstraling.

onderdeel van AIR FRANCE KLM Groep

transavia.com is in 1965 opgericht als Transavia Holland. Sinds 2003 zijn wij een volledige dochter van KLM, dat deel uitmaakt van de AIR FRANCE KLM Groep. Binnen de Groep opereren wij zelfstandig op de markt.

 Vorige pagina
 

transavia.com

Piet Guilonardweg 15, gebouw TransPort
1117 EE Schiphol Airport
Postbus 7777
1118 ZM Schiphol Airport
 
Tel.: +31 (0)20 604 6555